Inici 

 Objectiu d'artisteslocals.org  

                              

Proveir als artistes una vitrina/galeria que els permeti:

 • presentar-se

 • mostrar les seves obres

 • anunciar les seves exposicions

Plans

Standard   4,75 € /mes

Manejat 7,99 € /mes

Ordre      


Contacte: e-mail

Telf.: 972 442539

Cada artiste membre d'artisteslocals.org disposa del seu propi WEB:

 • una plana de presentació :

  • Currículum artístic 

  • les seves obres (250 Mb d'espai)

  • una plana amb l'anunci de les seves exposicions

  • si no desitja comprar cap domini, s'accedirà al seu web amb una adreça tipus  http;//www.vostrenom.artisteslocals.org

  • si compra un domini o ja en posseix un, tindrà el seu propi WEB independent. Si ho desitja li podem registrar i administrar, amb un preu molt competitiu, el seu propi domini. ( Vegeu: Registre de dominis  NOTA: en ser el pagament per transferència bancària, la moneda haurà de ser en EUROS:  7.99 EUROS/any + IVA per als dominis més comuns tipus *.com, *.net, *.org...

 • una adreça electrònica (e-mail) tipus vostrenom@artisteslocals.org, si no disposa del seu propi nom de domini.

PREU de l'hostatge (hosting) del web tipus Standard: 4,75 Eur /mes + IVA. Pagament anual. En ser el primer mes de prova i gratuït, el pagament s'haurà de fer el mateix dia del mes següent.

 

Informació addicional (tipus Manejat):

 

Si no sap com exposar els seus treballs al WEB, li oferim el model esquema creat per nosaltres:  http://www.comforthost.net/artistics/artistic1/  Tres possibilitats de visionat de les imatges: Thumbnail, amb tota la informació esquemàtica que es desitgi. Slide, rossola verticalment i Carrusel que es fa córrer horitzontalment a voluntat.

El preu, en aquest cas és un xic més elevat: 7,99 EUR /mes, pagament anual. En ser el primer mes de prova i gratuït, el pagament s'haurà de fer el mateix dia del mes següent. Ens pot enviar per correu electrònic els seus treballs amb els títols o explicacions que vostè consideri adients. Les imatges han de tenir les següents condicions:


Grandàries màximes de les imatges:

             Imatge vertical 600 pixels d'altura.

             Imatge horitzontal: 800 pixels d'ample x 600 pixels d'altura.

             Fer de manera que no excedeixi aproximadament els 125 Kb
 

Pot fer servir, per exemple, el programa IrfanView (http://www.irfanview.com) que el pot aconseguir gratuïtament. Una vegada  carregada la imatge, al menú de l'encapçalament, es clica sobre 'IMAGE' i a 'RISIZE' s'hi pot aplicar la mesura que calgui. Quan es guarda ('save') es fixa la qualitat al 50%. La qualitat resultant és suficientment bona i sol resultar un pes inferior a 125 Kb. De totes maneres, cadascú ha d'actuar seguint la seva pròpia intuïció.

 

Per a qualsevol altra informació, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres:  CONTACTE: e-mail         Telf 972 442539